Psykoterapeut MPF Susan Halling Nonbo - Psykoterapi Aarhus og Risskov

 

31-årig kvindelig klient:

'Jeg går fra mit terapiforløb med en dybere forståelse for mig selv, større accept, et klarere syn på det liv jeg lever og min plads i det. Susan har med sin varme, interesse og skarphed skabt et rum hvor det er let at være, også med det der er svært. Jeg har følt mig favnet og har derved turdet kigge på det der gør ondt, velvidende hun ville være der sammen med mig uden at dømme. Og det har haft betydning! Her kan jeg faktisk have det, som jeg har det. Det er sådan noget der gør det lettere at være mig, når jeg træder ud i "den virkelige verden" igen.'

 

Mor til 15-årig pige:

'Som mor til en teenage-pige, som ikke altid har haft det nemt socialt og som har kæmpet en del med selvværdet, har det været så fantastisk at se og opleve, hvor meget samtalerne med Susan har hjulpet vores datter.

Hun er blevet meget mere bevidst omkring sig selv og de grænser, hun har, både over for sig selv, men også over for andre. 

Hun er blevet bedre til at stole på sig selv og de valg, hun træffer, men vigtigst af alt, så står hun nu ved, hvem hun er, og hvad hun ønsker at stå for.

Vi har virkelig oplevet en kæmpe forvandling i vores datters måde at tænke på, og jeg kan kun give Susan mine varmeste anbefalinger.

Vi har uden tvivl fået en mere glad og meget mere tryg og selvsikker datter efter forløbet hos Susan.

 

17-årig kvindelig klient:

'Det har for mig været en fantastisk oplevelse at snakke med Susan. Hun har givet mig en masse redskaber, som jeg har haft brug for!

Jeg har overvundet en angst for nye ting!

Susan skabte en utrolig tryghed fra første gang, jeg mødte hende!

Jeg har sat så meget pris på at snakke med hende!

Susan kan varmt og klart anbefales!'